Wat is het verschil tussen multi-PDF importeren en batchconversie?

Er zijn 2 verschillen tussen multi-PDF importeren en batchconversie.

1. Multi-PDF importeren betekent het samenvoegen van meerdere PDF's (totale grootte) 1G, totaal aantal pagina's (1000) in één flipbook.

import-multi-PDF

Na het importeren van multi-PDF kunt u uw flipbook verder aanpassen, zoals het toevoegen van een sjabloon, thema, scène, inhoudsopgave, bladwijzer, spraakassistent-audio en multimedia.

customize-your-flipbook

2. Batchconversie betekent dat u een groep PDF's achter elkaar kunt converteren naar flipbooks.

the-concept-batch-conversion

Voordat u batchconversie uitvoert, kunt u klikken op [Bewerking] om een sjabloon in één keer op al uw flipbooks toe te passen, wat tijdbesparend en handig is voor gebruikers.

do-some-publish-settings

Of eerder kunt u klikken op [Toevoegen] in het hoofdvenster om de huidige boekconfiguraties in te stellen en op te slaan als een nieuwe sjabloon.

create-a-new-template

Voor de conversie kunt u vervolgens op [Bewerken] klikken om de nieuwe sjabloon op al uw flipbooks toe te passen.

batch-conversion