Een click-to-call-knop toevoegen aan mijn flipbook

Klik in de editor-interface op [Telefoon]. Voer vervolgens uw telefoonnummer in de lege ruimte in en klik op [Opslaan].

add-a-click-to-call-button

Voordat u opslaat, kunt u dit telefoonpictogram ook aanpassen zoals dekking, grootte, positie en rotatie in het [Stijl]-paneel of een nieuwe afbeelding uploaden als telefoonpictogram. Bovendien kunt u animaties voor binnenkomst/aandacht/uitgang instellen voor dit telefoonpictogram.

customize-the-call-button