Hoe kan ik mijn geld terugkrijgen voor het programma?

Stap 1:

Voor de computers met het Windows-besturingssysteem drukt u op [Ctrl+Alt+U] om uw licentiecode in te trekken.

Voor de computers met Mac-besturingssysteem, druk op [Ctrl+Option+U] om uw licentiecode in te trekken.

De licentiecode is permanent ongeldig nadat u deze met succes hebt ingetrokken.

Stap 2: Maak een screenshot van de pop-upinhoud en stuur deze naar onze klantenservice.Dan kunt u het programma terugkrijgen.

Revoke Your License Code