Hoe kan ik toestaan dat mijn pdf-tekst wordt doorzocht en gekopieerd na het importeren?

Dat is eenvoudig. Na het klikken op [PDF importeren], selecteer [Info Extractie] en [Sta zoeken en kopiëren naar tekst toe]. Vervolgens kan de tekst uit PDF worden gehaald en vervolgens doorzoekbaar worden gemaakt in het flipbook.

Allow-pdf-text-to-be-searched

Na het inschakelen van de [Toon Select Text-knop] en klik op de knop, u kunt de geselecteerde tekst kopiëren.

copy-your-pdf-text