Hoe voeg ik hyperlinks toe aan mijn flipbook

Inhoudsopgave
U kunt door Multimedia Editor hyperlinks aan uw flipbook toevoegen. Hier zijn 2 methoden om een hyperlink aan uw flipbook toe te voegen.

Methode 1 #

Gewoon klikken [Koppeling] en pas de positie aan in de multimedia-editor. Kiezen [Trigger bij klikken/Mouseover/Mouseleave]. Plak dan de link hier. U kunt klikken [Opslaan] of [Opslaan & Voorbeeld] om een voorbeeld van het effect van uw instellingen te bekijken.
add-hyperlinks-to-my-flipbook

Het effect van de bovenstaande instellingen is als volgt:

the-effect-of-your-settings

Methode 2 #

1. Selecteer een element zoals knop, tekst en afbeelding in de multimedia-editor.

2. Klik vervolgens op [Activeringsactie].

3. Selecteer [Trigger bij klikken/Mouseover/Mouseleave]

4. Klik op [Open link].

5. Plak vervolgens de video-URL van uw website in de lege ruimte.

6.Klik op [Opslaan/Opslaan & Voorbeeld] om een voorbeeld van het effect van uw instellingen te bekijken.

add-hyperlinks-to-an-element

Het effect van de bovenstaande instellingen is als volgt:

the-effect-of-a-hyperlink