Waarom kan ik slechts 12 PDF-pagina's importeren?

We bieden gebruikers een gratis versie. Flipbooks die met deze gratis versie zijn gemaakt, worden echter voorzien van een watermerk (FlipBuilder-logo). En u kunt slechts 12 pagina's van uw PDF-bestand importeren.

Als u meer pagina's wilt importeren, moet u het programma aanschaffen om een licentiecode te krijgen. Klik a.u.b. [Nu kopen] op de startpagina.

purchase-the-software

Of Koop via deze link hier: https://nl.flipbuilder.com/purchase.html. Vervolgens kunt u naar de kassa-website gaan om voor de software te betalen.

pay-for-the-software

Na het afronden van de bestelling ontvang je spoedig een Order Email met een licentiecode.

Klik [Register] op de startpagina om online of offline te registreren.

register

1. Registreer online

Voer de licentiecode in en klik op [Register] om de volledige versie te activeren.

2. Registreer offline

Mogelijk moet u een verificatiebestand in het programma importeren om de registratie te voltooien. Volg deze stappen om het verificatiebestand te downloaden.

1) Open de onderstaande URL met een computer die is verbonden met internet. https://www.flipbuilder.com/verification.html

2) Voer de terminalcode in op de bovenstaande pagina:

WANCAIHIAOCKAEFJHFKPLIKIEOBAIGJEIJKIHNNCAHLPBHLNPGLFMC

De bovenstaande terminalcode is slechts een voorbeeld. U moet de terminalcode van Flip PDF Plus Pro op uw computer invoeren. )

Merk op:

①Er is een unieke Terminal Code voor elke computer.

②De terminalcode die wordt gebruikt voor het downloaden van het verificatiebestand moet de code zijn van de computer die u Flip PDF Plus Pro wilt gebruiken.

3) Voer de terminalcode en de licentiecode in op de webpagina om het verificatiebestand te downloaden.

4) Importeer het verificatiebestand in het programma om de registratie te voltooien.

Nu kunt u meer dan 12 pagina's in uw programma importeren.