Een boekenkast maken en boeken aan de boekenkast toevoegen

1. Klik op [Log in] op de menubalk. Voer vervolgens uw account en wachtwoord in en klik op [Log in]. (Als u geen account heeft, klikt u op [Maak account] om er een te maken.)

enter-your-email-and-password

2. Klik in het hoofdvenster op [Online] of [bladwijzer] en [Jouw rekening].

log-in-your-account

3. Klik op [Mijn boekenkasten]. Dan klikken [Instellingen] om de titel, het trefwoord en de beschrijving te bewerken.

En u kunt de zoekknop, de sorteerknop, de skinknop, de winkelwagenknop, de sociale deelknop en de categorie weergeven in-/uitschakelen. U kunt ook marge, skin, achtergrond, logolink en logobestand instellen. Dan klikken [Opslaan].

create-the-bookcase

4. Als u meer boeken aan uw boekenkast wilt toevoegen, klikt u op [Boeken toevoegen] en selecteer de boeken en klik vervolgens op [Opslaan].

add-books-to-the-bookcase