Wat moet ik doen als hyperlinks niet werken wanneer ze zijn geconverteerd naar het omslaan van boeken?

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom hyperlinks niet werken in uw flipbook.

1. De links zijn geen echte links.

Controleer of de links werken of niet voordat u uw boek importeert.

2. Vergeet bij het importeren [Links importeren] te selecteren.

Bevestig of u selecteert [Importeerlinks] in het pop-upvenster voordat u uw boek importeert. Als u deze selecteert, wordt de hyperlink samen met de pagina's geïmporteerd.

check-whether-you-select-import-links

3. De hyperlinks worden geblokkeerd door de browser.

Als de hyperlinks echte links zijn, maar nog steeds niet werken wanneer u het HTML5-flipbook op de lokale computer bekijkt, kunt u de beveiligingsinstellingen van uw browser controleren.

4. Als je dit probleem nog steeds niet kunt oplossen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Neem contact met ons op: [email protected]