Een lijn/kromme tekenen en invoegen in mijn bladerboekpagina's

Klik in het hoofdvenster op [Multimedia-editor].

click-the-multimedia-editor

Teken een lijn #

Tik in de multimedia-editor op de [Gereedschap] optie.

1.Selecteer [Lijnborstel]. Selecteer [Lijn] als het lijntype.

2.Pas parameterinstellingen op het eigenschappenpaneel aan, zoals een ononderbroken of gestippelde lijn, linecap, lijnbreedte.

3.Klik op een locatie op het canvas en verplaats uw aanwijzer naar een andere locatie.

4.Klik op het laatste punt om de tekening te voltooien.

5.Klik op [Finish] om de bewerking te verlaten.

6.Vergeet niet te klikken op [Opslaan] om uw project op te slaan.

draw-a-line

Teken een curve #

Als u een curve wilt tekenen, moet u het lijntype converteren naar [Kromme].

1.Selecteer [Kromme] op het rechterpaneel.

2.Pas parameterinstellingen aan in het eigenschappenvenster.

3.Klik op een locatie op het canvas en verplaats uw aanwijzer naar een andere locatie. Nadat u klaar bent met tekenen, sleept u de punten die u wilt tekenen.

4.Klik op [Finish] om het bewerkingsgebied te verlaten.

5.Vergeet niet te klikken op [Opslaan] om uw project op te slaan.

draw-a-curve