Waarom kunnen mijn vrienden de door mij verzonden HTML e-books niet bekijken?

Als je wilt dat je vrienden al deze inhoud kunnen lezen, moet je al deze bestanden verzenden of de hele uitvoermap naar hem / haar comprimeren, in plaats van het index.html-bestand in de map te verzenden. Wijzig hun relatieve pad niet, anders kunnen anderen het niet normaal lezen.

PS: Misschien moet je aandacht besteden aan de relatieve paden tussen de HTML- en andere multimediabestanden. Probeer alle uitvoerbestanden naar je vriend te sturen om er zeker van te zijn dat hij/zij er soepel doorheen kan bladeren. Of u kunt ze uploaden naar uw eigen website, waarna al uw vrienden ze online kunnen bekijken zonder ze te verzenden.