Hoe deel ik flipbooks via e-mail

Methode 1 #

Voer het flipbook uit als HTML, EXE, APP, APK. Upload het vervolgens naar de cloudservice. (bijv. dropbox) Er wordt een link voor delen gegenereerd, zodat u de link rechtstreeks in de hoofdtekst van de e-mail kunt plaatsen.
publish-the-book

Methode 2 #

Upload het boek naar uw server of koop onze Hosting-add-onservice, en deel de link nadat je de link hebt ontvangen.

Stap 1: Log in op uw Hosting-account. #

log-in-to-your-account

Stap 2: Deel je flipbook #

Kies een boek dat je wilt delen en klik op de [Delen] icoon. Kopieer vervolgens de link en plak deze rechtstreeks in uw e-mail.
share-your-flipbook