Hoe deel ik boeken op Facebook

Hier zijn 2 methoden om boeken op Facebook te delen:

Methode 1 #

Upload het boek naar uw server of koop onze Hosting-add-onservice, en deel de link nadat je de link hebt ontvangen.

Kies een boek dat je wilt delen en klik op de [Delen] icoon. Kopieer vervolgens de boeklink en deel deze op uw Facebook-account.

share-your-flipbook

Methode 2 #

Schakel de deelfunctie in de software in nadat u uw boek heeft geüpload en deel het vervolgens op Facebook via de deelknop (als u op deze manier deelt, krijgt u een miniatuur).

Stap 1: Klik op het pictogram [Delen] en kies [Facebook] als manier om te delen in het pop-upvenster. #

choose-Facebook-as-a-sharing-way

Stap 2: Log in op uw Facebook-account en deel het boek. #

share-your-book-on-Facebook