Waar schakel ik de downloadfunctie in/uit?

Volg de onderstaande stappen.

1. Klik in het hoofdvenster op [Instellingen].

2. Typ "downloaden" in het zoekvak en zoek het op.

3. Als u de downloadfunctie wilt inschakelen, schakelt u de [Toon downloadknop] zodat lezers het downloadpad kunnen vinden. Als u de downloadfunctie wilt uitschakelen, schakelt u deze gewoon uit.

4. U kunt klikken op [opgericht] om de downloadinstellingen aan te passen.

5. Selecteren [Download de originele PDF en enkele pagina's] stelt lezers in staat om de originele PDF te downloaden of bestanden van de URL te downloaden.

6. Selecteer [Bijlagen toevoegen] en klik [Toevoegen] om bijlagen te importeren zodat lezers uw bijlagen gemakkelijk kunnen downloaden door op de downloadknop te klikken.

disable-or-enable-the-download-feature