Hoe u Text HD kunt toepassen als render-engine voor uw boek (voor Mac)

De tekst van uw boek kan duidelijker worden gemaakt door Text HD te gebruiken, wat geschikt is voor op tekstlay-out gebaseerde PDF's zoals boeken, kranten en romans. Volg deze 5 stappen om [Text HD] toe te passen als render-engine op Mac

Stap 1ikKopieer de installatieopdracht van Homebrew. #

Typ deze URL "https://brew.sh” in de zoekbalk van de browser en druk op “Binnenkomen“. Kopieer vervolgens de installatieopdracht van Homebrew.

copy-the-installation-command-of-Homebrew
Stap 2ikOpen het opdrachtregelvenster. #

Er zijn 3 methoden waarmee u het opdrachtregelvenster op een Mac-computer kunt openen.

Methode 1: Druk op "F4” op het toetsenbord om de applicatie-interface te openen. Typ vervolgens "Terminal” op de zoekbalk en tik op de Binnenkomen sleutel.

type-Terminal-on-the-search-bar

Methode 2:  Druk op "Opdracht” en de spatiebalk samen op het toetsenbord om Spotlight Search te openen. Typ vervolgens "Terminal” op de zoekbalk en tik op de Enter-toets.

Methode 3: Open Finder op de computer en klik op de optie “GAAN” op de werkbalk linksboven om “Nutsvoorzieningen“. Dubbelklik in het pop-upvenster op "Terminal” in de lijst om het te openen.

Stap 3ikInstalleer Homebrew. #

1. Nadat het opdrachtregelvenster is geopend, plakt u de installatieopdracht van Homebrew achter de prompt "%" en druk op "Binnenkomen“.

paste-the-installation-command-of-Homebrew

2. Typ vervolgens het opstartwachtwoord van uw computer en druk op "Binnenkomen". (Opmerking: Uw wachtwoord wordt niet weergegeven op de interface wanneer u typt.) Druk vervolgens op Return/Enter op het toetsenbord om door te gaan.

3. Voer in “brouwen -v" achter de prompt "%” om te controleren of Homebrew is geïnstalleerd of niet. Als het succesvol is geïnstalleerd, wordt het versienummer van Homebrew in het venster weergegeven.

Enter-brew -v-behind-the-prompt
Stap 4: Installeer Ghostscript. #

1. Voer "brew install gs" in achter de prompt "%” en druk op "Binnenkomen" om Ghostscript te installeren. (Opmerking: Het duurt ongeveer 6 minuten als u Ghostscript voor de eerste keer installeert.)

2. Voer in “waar gs" achter de prompt "%” en druk op "Binnenkomen" op het toetsenbord.

Enter-where-gs-behind-the-prompt
Stap 5: Pas "Text HD" toe als de render-engine. #

1. Kopieer het pad “/usr/local/bin“.

2. Open de software en selecteer "Text HD" als render-engine en plak het pad op de lege balk. Nu kunt u "Text HD" toepassen als de render-engine voor uw boek.

paste-the-path