Hoe kan ik betalen en hoe krijg ik het product?

We ondersteunen betaling voor vele methoden, zoals kaartbetalingen, PayPal, WebMoney en Skrill Wallet. Het zal uw account automatisch factureren, afhankelijk van de versie die u kiest.

Als u deze software wilt kopen, gaat u naar: https://nl.flipbuilder.com/purchase.html om een editie te selecteren die past bij uw werk en behoeften.

purchase-the-product

Dan klikken [Nu kopen] en het springt automatisch naar de afrekenpagina.

pay-for-the-product

Na het selecteren van een betaalmethode en het invullen van de betalingsinformatie, klik op [Plaats bestelling]. Dan ontvang je een e-mail met een licentiecode. Na het downloaden van de software kunt u deze licentiecode gebruiken om deze te activeren.

activate-the-software