Hoe kan ik mijn logo op flipbook aanpassen

Selecteer in het hoofdvenster [Ontwerp] en [Instellingen]. Voer dan in "logo" in het zoekvak. U kunt uw logo aanpassen in de tooltips of het weergavegebied.

customize-your-logo

A. In de tooltips #

Ontwerp-instellingen-Algemene instellingen

1. U kunt klikken op [Logo afbeelding] om uw logo te uploaden.

2. U kunt ook uw website-URL invoegen als uw logo-URL. Wanneer lezers op uw logo klikken, springt de pagina automatisch naar uw website, wat meer verkeer naar uw website zal genereren.

3. Daarnaast kun je de linkermarge en hoogte van je logo aanpassen.

customize-your-logo-settings

B. In het weergavegebied #

Ontwerp-instellingen-Weergave-instellingen

1. U kunt op de . klikken [Groot embleem] afbeelding en selecteer een afbeelding als uw merklogo.

2. Plak uw website-URL om uw logo aan uw website te koppelen.

3. U kunt ook de positie aanpassen.

4. Daarnaast kun je de vaste breedte en hoogte van je logo aanpassen.

customize-your-logo-in-the-display-area