Lokale video, YouTube-video en Vimeo-video invoegen in een flipbook

Klik in de multimedia-editor op [Video]. Selecteer [Lokale video] en klik [Invoegen] om je video te importeren en klik op [Opslaan].

inset-local-video-to-a-flipbook

Selecteer [YouTube] en plak je YouTube-ID in de lege ruimte. Dan klikken [Opslaan].

inset-YouTube-video-to-your-flipbook

Selecteer [Vimeo] en plak uw Vimeo-ID in de lege ruimte. Dan klikken [Opslaan].

inset-Vimeo-video-to-the-flipbook

Bovendien kunt u de stijl van het videopictogram aanpassen, zoals dekking, grootte, positie en rotatie.