Hoe een tekstanimatie-effect toe te voegen

Volg de volgende stappen:

1. Klik op [Toon tijdlijn].

2. Klik vervolgens op de doeltekst en schuifregelaar.

3. Kies [Tekst] om de animatie-effecten Ingang/Aandacht/Uitgang in te stellen. U kunt ook het letterinterval of de herhaaltijden instellen.

4. U kunt de snelheid en tijd van animatie-effecten aanpassen. Sleep om de lengte van de schuifregelaar aan te passen om de duur te wijzigen.

5. Klik op [Opslaan] of [Opslaan & Voorbeeld] om een voorbeeld van het tekstanimatie-effect te bekijken.

add-text-animation-effect

Merk op: Alleen gevectoriseerde lettertypen ondersteunen teksteffecten.

Het effect van de bovenstaande instellingen is als volgt:

the-effect-of-text-animation