Kan ik werkbalkknoppen in mijn flipbook aanpassen?

Het antwoord is zeker ja.

Selecteer in het hoofdvenster [Ontwerp] en [Instellingen]. Binnenkomen "knop" in de zoekbalk en zoek het op. U kunt meer knoppen weergeven/verbergen, zoals Home-knop, Share-knop, Print-knop, Download-knop enzovoort. Vervolgens kunt u de knopinstellingen aanpassen.

customize-your-button

U kunt bijvoorbeeld de knop in- of uitschakelen om te beslissen of de knop in de werkbalk moet worden weergegeven. U kunt de knopkleur ook wijzigen door op het kleurblok te klikken.

design-your-button