Aan de slag met Flip PDF Plus Pro

Stap 1: PDF('s) of afbeeldingen importeren #

Start het programma, klik op PDF importeren en klik vervolgens op Bladeren om PDF te importeren. Het is ook mogelijk om inhoudsopgave, links uit uw PDF te importeren en de zoekfunctie in uw flipbook in te schakelen.

Import PDF(s) or Images

Stap 2: Aangepaste flipbook-stijl #

Vervolgens kunt u in de ontwerpinterface uw flipbook ontwerpen met een ingebouwde sjabloon, thema, achtergrond, geanimeerde scène, assistent, bladwijzer, inhoudsopgave, enz. Bovendien kunt u op het tabblad Instellingen uw flipbook aanpassen met verschillende aangepaste instellingen, zoals als logo, werkbalk, boekomslag en sociaal delen.

Custom Flipbook Style
customize_background_logo_toolbar

Stap 3: Multimedia en animatie toevoegen #

Met de krachtige "Multi-media Editor" in Flip PDF Plus Pro kunnen uitgevers flipbooks verrijken met video (zoals YouTube-video), audio, afbeeldingen, links, tekst, vorm, enz.

Add Multimedia and Animation

Stap 4: Publiceer flipbooks in Muiti-formaat #

Er zijn meerdere uitvoerformaten voor verschillende doeleinden: HTML, ZIP, EXE, Mac App, WordPress plug-in. Kies het gewenste uitvoerformulier en klik op de knop [Bevestigen] om uw prachtige flipbook te publiceren.

Publish Flipbooks in Muiti-format

Powered by BetterDocs

nl_NLNederlands