Meerdere PDF's converteren naar één flipbook

Stap 1. Importeer uw PDF's #

1. Klik op de startpagina op [PDF importeren]. 2. Klik in het pop-upvenster op de optie [Multi-PDF importeren]. 3. Klik op [PDF toevoegen] of [Map toevoegen] om uw pdf's te uploaden. 4. Klik vervolgens op [Importeren].
import-your-PDFs

Voordat u gaat importeren, kunt u het te importeren paginabereik instellen. U kunt ook de parameters van uw flipbook-paginakwaliteit aanpassen.

Stap 2. Pas je flipbook aan #

Als u na het converteren uw flipbook verder wilt aanpassen. U kunt de ingebouwde sjablonen, thema's, scènes toepassen en meer instellingen aanpassen, zoals logo, achtergrond en geluid.
custom your flipbook

U kunt ook op knoppen in de zijbalk klikken om de inhoudsopgave en bladwijzer aan te passen, de taal te wijzigen of een spraakassistent toe te voegen en een wachtwoord in te stellen.

Stap 3. Multimedia en animatie toevoegen #

In de multimedia-editor kunt u multimedia zoals koppelingen, telefoon, afbeeldingen, vormen, teksten, video's, audio en andere hulpmiddelen aan uw flipbook toevoegen. U kunt ook interactieve animaties voor elementen toevoegen.
add-multimedia-and-animation

Opmerking: Alleen Flip PDF Plus Pro en Flip PDF Plus Corporate hebben deze functie. Flip PDF Plus niet.

Stap 4. Publiceer je flipbook #

Na verdere aanpassing kunt u uw flipbook publiceren als een HTML-bestand, EXE, APP, APK en WordPress Plug-in voor online of offline lezen.
publish-your-flipbook