Hoe publiceer ik mijn flipbook als WordPress-plug-in en installeer ik het op mijn WordPress-website

Hier laten we u zien hoe u de WordPress-plug-in installeert.

Stap 1: Publiceren #

Klik [Publiceren] -> Opslaan als [Inpluggen] -> Pas de plug-in-instellingen aan en klik op [Bevestigen].

save-as-plug-in

Stap 2: Open map #

Klik [Open folder] -> Bevestig de plug-in: ZIP-bestand

open-folder
ZIP-file

Stap 3: Nieuwe plug-in toevoegen en installeren #

Ga naar het WordPress-beheerdersplatform -> Klik op [Plug-ins] -> [Nieuw toevoegen] -> [Upload-plug-in] -> Kies het plug-inbestand uit de map -> [Installeer nu] -> [Activeer plug-in].

Plugin

Powered by BetterDocs

nl_NLNederlands