Hvordan man tegner en linje/kurve og indsætter til mine bladre bogsider

Indholdsfortegnelse

Klik på i hovedvinduet [Multimedieredaktør].

click-the-multimedia-editor

Tegn en streg #

Tryk på i multimedieeditoren [Værktøjer] mulighed.

1. Vælg [Linjebørste]. Vælg [Linje] som linjetype.

2.Tilpas parameterindstillingerne på ejendomspanelet, f.eks. ubrudt eller stiplet linje, linjeafsnit, linjebredde.

3. Klik på en placering på lærredet, og flyt markøren til en anden placering.

4. Klik på det sidste punkt for at afslutte tegningen.

5. Klik [Afslut] for at afslutte redigeringen.

6. Glem ikke at klikke [Gemme] for at gemme dit projekt.

draw-a-line

Tegn en kurve #

Hvis du vil tegne en kurve, skal du konvertere linjetypen til [Kurve].

1. Vælg [Kurve] på højre panel.

2.Tilpas parameterindstillinger på ejendomspanelet.

3. Klik på en placering på lærredet, og flyt markøren til en anden placering. Når du er færdig med tegningen, skal du trække punkterne for at tegne.

4. Klik [Afslut] for at forlade redigeringsområdet.

5. Glem ikke at klikke [Gemme] for at gemme dit projekt.

draw-a-curve