Hvorfor kan jeg kun importere 12 PDF-sider

Vi giver brugerne en gratis version. Flipbøger oprettet af denne gratis version vil dog blive mærket med et vandmærke (FlipBuilder-logo). Og du kan kun importere 12 sider af din PDF-fil.

Hvis du vil importere flere sider, skal du købe programmet for at få en licenskode. Klik venligst [Køb nu] på startsiden.

purchase-the-software

Eller køb via dette link her: https://www.flipbuilder.com/purchase.html. Derefter kan du hoppe til betalingssiden for at betale for softwaren.

pay-for-the-software

Efter at have gennemført ordren, vil du snart modtage en ordre-e-mail med en licenskode.

Klik [Tilmeld] på startsiden for at registrere dig online eller offline.

register

1. Tilmeld dig online

Indtast licenskoden og klik [Tilmeld] for at aktivere den fulde version.

2. Tilmeld dig offline

Du skal muligvis importere en bekræftelsesfil til programmet for at afslutte registreringen. Følg disse trin for at downloade bekræftelsesfilen.

1) Åbn URL'en nedenfor med en computer forbundet til internettet. https://www.flipbuilder.com/verification.html

2) Indtast terminalkoden på ovenstående side:

WANCAIHIAOCKAEFJHFKPLIKIEOBAIGJEIJKIHNNCAHLPBHLNPGLFMC

Ovenstående terminalkode er kun et eksempel. Du skal indtaste terminalkoden fra Flip PDF Plus Pro på din computer. )

Varsel:

①Der er en unik terminalkode for hver computer.

②Terminalkoden, der bruges til at downloade bekræftelsesfilen, skal være den fra den computer, du vil bruge Flip PDF Plus Pro.

3) Indtast terminalkoden og licenskoden på websiden for at downloade bekræftelsesfilen.

4) Importer bekræftelsesfilen til programmet for at afslutte registreringen.

Nu kan du importere mere end 12 sider til dit program.