Sådan opretter du en reol og tilføjer bøger til reolen

1. Klik [Log på] på menulinjen. Indtast derefter din konto og adgangskode, og klik [Log på]. (Hvis du ikke har en konto, skal du klikke [Opret konto] at oprette en.)

enter-your-email-and-password

2. Klik på i hovedvinduet [Online] eller [bogmærke] og [Din konto].

log-in-your-account

3. Klik [Mine bogreoler]. Klik derefter [Indstillinger] for at redigere titlen, nøgleordet og beskrivelsen.

Og du kan aktivere/deaktivere søgeknappen, sorteringsknappen, skin-knappen, indkøbskurv-knappen, social dele-knap og vis kategori. Du kan også indstille margen, hud, baggrund, logolink og logofil. Klik derefter [Gemme].

create-the-bookcase

4. Hvis du vil tilføje flere bøger til din reol, skal du klikke [Tilføj bøger] og vælg bøgerne og klik derefter [Gemme].

add-books-to-the-bookcase