Kan jeg tilpasse værktøjslinjeknapper i min flipbog

Svaret er bestemt ja.

Vælg i hovedvinduet [Design] og [Indstillinger]. Gå ind "knap" i søgefeltet og søg i det. Du kan vise/skjule flere knapper såsom Hjem-knap, Del-knap, Print-knap, Download-knap og så videre. Derefter kan du tilpasse knapindstillingerne.

customize-your-button

For eksempel kan du slå knappen til eller fra for at bestemme, om knappen skal vises på værktøjslinjen. Du kan også ændre knappens farve ved at klikke på farveblokken.

design-your-button