Kan jag lagra mina publikationer på vår egen server

ja! Den underbara Flip PDF Plus Pro tillåter användare att vara värd för sina publikationer på sin egen server. Du kan ladda upp alla bokfiler till din egen server via ett tredjeparts FTP-verktyg, som FileZilla.

Steg 1: Ladda ner och installera FileZilla. #

Download and Install FileZilla

Steg 2: Anslut till en server. #

Ange din inloggningsinformation (värd, användarnamn, lösenord och port) och klicka sedan på knappen [Snabbanslutning].
Connect to server

Steg 3: Lägg alla bokfiler i EN mapp. #

Namnet på mappen kommer att vara en del av länksökvägen.

Put all the book files in One folder

Steg 4: Ladda upp dina blädderböcker. #

På den vänstra panelen i FileZilla kan du komma åt dina filer på din dator. På den högra panelen i FileZilla har du filerna och katalogerna från din server.
Upload your flipbooks to FileZilla

För att ladda upp dina blädderböcker kan du helt enkelt dra och släppa hela bokmappen till en specifik katalog på din server.

upload-to-server

När uppladdningen är klar kan du se dina blädderböcker på din egen webbplats och lagra dina egna publikationer på din egen server.