Kan jeg hoste mine publikationer på vores egen server

Ja! Den vidunderlige Flip PDF Plus Pro giver brugerne mulighed for at hoste deres publikationer på deres egen server. Du kan uploade alle bogfilerne til din egen server via et tredjeparts FTP-værktøj, såsom FileZilla.

Trin 1: Download og installer FileZilla. #

Download and Install FileZilla

Trin 2: Opret forbindelse til en server. #

Indtast dine loginoplysninger (vært, brugernavn, adgangskode og port), og klik derefter på knappen [Hurtigforbindelse].
Connect to server

Trin 3: Læg alle bogfilerne i EN mappe. #

Navnet på mappen vil være en del af linkstien.

Put all the book files in One folder

Trin 4: Upload dine flipbøger. #

På venstre panel af FileZilla kan du få adgang til dine filer på din computer. På højre panel af FileZilla har du filerne og mapperne fra din server.
Upload your flipbooks to FileZilla

For at uploade dine flipbøger kan du blot trække og slippe hele bogmappen til en bestemt mappe på din server.

upload-to-server

Når uploaden er færdig, kan du se dine flipbøger på din egen hjemmeside og hoste dine egne publikationer på din egen server.