Hoe meld ik een probleem of feedback in Flip PDF Plus

Met de functie [Feedback] kunt u uw feedback geven over de problemen die u tijdens het gebruik tegenkwam. U kunt uw feedback eenvoudig delen door ons de logbestanden, relevante screenshots en de verzoeken of opmerkingen over het programma te sturen.

Hier zijn drie manieren waarop u een probleem of feedback in Flip PDF Plus kunt melden.

Methode 1: Klik op "dit probleem melden" wanneer u een foutmelding krijgt #

Als er tijdens het gebruik van het programma een foutmelding verschijnt, klik dan op "Meld deze fout" en open de [Feedback] om de situatie te beschrijven die u bent tegengekomen.

Feedback
Report This Issue

Methode 2: Klik op [Feedback] in de menubalk #

U kunt ook feedback geven over de software door op [Feedback] in de menubalk te klikken om ons eventuele verwarring of problemen te melden die u tegenkwam tijdens het maken van uw boeken. Nadat u op [feedback] heeft geklikt, ziet u een pop-upvenster zoals weergegeven in de volgende afbeelding.

Uw feedback bestaat uit vijf verschillende componenten.

(1) Tevredenheid. U kunt kiezen of u tevreden of ontevreden bent.

(2) Beschrijving. U kunt een verzoek of opmerking over de functies in de blanco noteren.

(3) Uw e-mail. Laat je e-mailadres achter zodat we contact met je kunnen opnemen als we vragen hebben.

(4) Flip PDF Plus-logbestanden. U kunt uw Flip PDF Plus-logbestanden bijvoegen om ons te helpen begrijpen wat er is gebeurd, waaronder Logfile, config.txt-bestand, een PNG-afbeelding van de eerste pagina van uw flipbook en system.js-bestand.

Flip PDF Plus Log Files

(5) Screenshot of meer afbeeldingen. Ons systeem maakt automatisch een screenshot voor je. U kunt ook meer afbeeldingen toevoegen, zodat we meer details over uw problemen weten.

Nadat u hebt bevestigd dat de ingevoerde informatie correct is, kunt u op "Verzenden" klikken om uw feedback te melden.

Add Screenshot

Methode 3: Exporteer het logbestand en stuur ons een e-mail #

Exporteer het logbestand naar de lokale map.

Klik op "Feedback"> Klik op "Flip PDF Plus-logbestanden" >Exporteren en sla de logbestanden op.

Export Log Files

Het bestand dat u hebt geëxporteerd, is een zip-pakket. U kunt meer relevante afbeeldingen samen toevoegen als bijlage van uw e-mail. En toen stuur ons de e-mail.

Send Email