Sådan sporer du besøg på flipbook-sider fra Google Analytics

Flip PDF Plus understøtter Google Analytics, som er et must-have værktøj for dig til at indsamle detaljerede statistikker om din flipbog, så du bedre kan forstå læsernes adfærd og analysere tendenser.

Det lader dig se en masse ting som: hvor ofte blev mine publikationer åbnet; hvor ofte bestemte sider blev besøgt; hvilke sider var de mest populære; hvilke sider brugte mine besøgende mest tid på; fra hvilke sider forlader mine besøgende; fra hvilke links kom mine besøgende til mig osv. Du kan finde ud af, hvad der skal forbedres på din flipbog, så du kan holde folk i gang gennem din flipbog hele vejen.

Før du læser videre, hvis du ikke er sikker på, hvad der er versionen af din Google Analytics, kan du henvise til webstedet nedenfor for at identificere versionen af din Google Analytics: Universal Analytics VS Google Analytics 4

Hvis du vil vide, hvordan du sporer besøg på flipbooks-sider fra Google Analytics, så hjælper denne artikel dig i gang. Her er fem trin:

Trin 1: Opret din Google Analytics-konto. #

Før du bruger Google Analytics, skal du først registrere en Google Analytics-konto. Når du har registreret en Google Analytics-konto, får du en speciel kode, og den kode vil derefter spore besøgsstatistikken for hver side i din flipbog.

Hvis du allerede er Google Analytics-bruger, behøver du ikke oprette en ny konto for at overvåge statistik i din flipbog.

Så gå til https://analytics.google.com/ og log ind.

Hvis du er Universal Analytics-bruger, skal du klikke på din konto. Sporings-id'et er placeret under kolonnen Egenskaber og apps.

Create your Google Analysis Account

Du kan også gå til [Admin]>[Sporingsoplysninger]>[Sporingskode]>Kopiér sporings-id'et

Copy the tracking ID

Hvis du er Google Analytics 4-bruger, skal du

gå til [Admin]>[Datastrømme]>Klik på din stream-URL>Kopiér måle-id'et

Copy the tracking ID

Trin 2: Føj dit Google Analytics-id til dine flipbøger. #

Gå til [Design]>[Indstillinger]>[HTML-indstillinger]>[Google Analytics-id]

Indsæt dit Google Analytics-id i Flip PDF Plus for at hjælpe med sporing.

Add your Google Analytics ID

Trin 3: Upload din flipbog til din server. #

Hændelsessporing er en fantastisk måde at vide, om dit publikum engagerer sig i dine flipbøger og udfører tilsigtede handlinger.

Så hvis du vil se dine sporede hændelser på Google Analytics, bør du udgive din flipbog som en HTML-version og derefter uploade hele outputmappen til din egen server.

Du kan også udgive flipbogen som et WordPress-plugin og indlejre den på WordPress-siderne eller indlæggene.

Vær opmærksom på dette: de data, som Google Analytics indsamler, kan kun komme fra et onlinelink eller WordPress-plugin. Hvis du ikke har din egen server, kan du uploade din flipbog til Flipbuilders sky, men du skal betale for den ekstra afgift.

Når du har konfigureret dit Google Analytics-id og uploadet din flipbog, har du afsluttet alle opsætningerne. Nu kan du tjekke statistikken over dine flipbøger på Google Analytics.

Trin 4: Tjek statistikkerne for dine flipbøger #

Hver gang dit publikum har handlinger såsom at klikke på knappen og afspille lyden, vil hændelsessporingskoden automatisk blive sendt til Google Analytics-serveren. (Fuldstændige detaljer om handlinger og forklaring er givet i appendiks 1 i slutningen af denne artikel.)

Statistikken, der sendes fra dine online flipbøger, er ikke i realtid i Google Analytics dashboard. Det kan have en forsinkelse på 10 til 20 minutter.

Hvis du er Universal Analytics-bruger:

1. Gå til [Adfærd]>[Begivenheder]>[Sider] #

Under Sider vil du se alle URL'erne på din flipbog og statistikken for hver begivenhed.

Check the statistics of your flipbooks

2. Find URL'en til din flipbog, og klik derefter på URL'en. Under begivenhedskategorien vil du se begivenheder som knap og link. #

Click the URL

3. Klik på hændelse, under dens hændelsesmærke kan du se alle de elementer, du vil spore. #

Klik for eksempel på knappen begivenhed, du vil se, hvor mange gange siden blev besøgt. Hvis du klikker på linkbegivenhed, kan du se, hvor mange gange der blev klikket på linket.

Track event

Hvis du er Google Analytics 4-bruger:

Gå til [Rapporter]>[Livscyklus]>[Engagement]>[Begivenheder]>Klik på hændelsesnavnet>Vælg parameteren, så kan du se den detaljerede statistik for din flipbog.

Google-Analysis-4

Trin 5: Spor flere flipbooks statistikker #

Hvis du vil spore besøgsdata fra flere blade, må du hellere konfigurere det samme Google Analytics-id. Det vil sige, at alle flipbooks deler det samme Google Analytics ID. Så når du vil spore en specifik flipbog, skal du bare tjekke dens URL.

Når du har konfigureret Google Analytics til dine flipbooks, kan du evaluere din flipbook-ydeevne og få et indblik i, hvordan dit publikum interagerer med dit indhold.

Hent Bilag 1