Sådan udgiver du min flipbog som WordPress Plug-in og installerer på min WordPress hjemmeside

Her skal vi vise dig, hvordan du installerer WordPress plug-in.

Trin 1: Udgiv #

Klik [Offentliggøre] -> Gem som [Plug-in] -> Tilpas plug-in-indstillinger og klik [Bekræfte].

save-as-plug-in

Trin 2: Åbn mappe #

Klik [Åbn mappe] -> Bekræft Plug-in: ZIP-filen

open-folder
ZIP-file

Trin 3: Tilføj nyt plugin og installer #

Gå ind på WordPress administratorplatform -> Klik [Plugins] -> [Tilføj ny] -> [Upload plugin] -> Vælg plugin-fil fra mappe -> [Installer nu] -> [Aktiver plugin].

Plugin