Er der nogen mulighed for seerne at downloade online flipbooks

Selvfølgelig giver vi seerne mulighed for at downloade online flipbøger.

1. Klik på i hovedvinduet [Indstillinger].

2. Indtast "Hent" i søgefeltet og søg i det.

3. Tænd for [Vis downloadknap] så læserne kan finde downloadstien.

4. Du kan klikke [Opsætning] for at justere downloadindstillinger.

5. Valg [Download den originale PDF og enkelte sider] gør det muligt for læserne at downloade den originale PDF eller downloade filer fra URL'en.

6. Vælg [Tilføj vedhæftede filer] og klik [Tilføje] at importere vedhæftede filer, så læserne nemt kan downloade dine vedhæftede filer ved at klikke på download-knappen.

download-the-online-flipbooks