Kom godt i gang med Flip PDF Plus Pro

Trin 1: Importer PDF(er) eller billeder #

Start programmet, klik på Importer PDF, og klik derefter på Gennemse for at importere PDF. Det er også muligt at importere indholdsfortegnelse, links fra din PDF og aktivere søgefunktionen i din flipbog.

Import PDF(s) or Images

Trin 2: Brugerdefineret flipbook-stil #

Derefter kan du i designgrænsefladen designe din flipbog med indbygget skabelon, tema, baggrund, animeret scene, assistent, bogmærke, indholdsfortegnelse osv. Desuden kan du på fanen Indstillinger tilpasse din flipbog med forskellige brugerdefinerede indstillinger, f.eks. som logo, værktøjslinje, bogomslag og social share.

Custom Flipbook Style
customize_background_logo_toolbar

Trin 3: Tilføj multimedier og animation #

Den kraftfulde "Multi-media Editor" i Flip PDF Plus Pro gør det muligt for udgivere at berige bladre med video (såsom YouTube-video), lyd, billeder, links, tekst, form osv., hvilket gør din sidevendende e-bog mere smuk og attraktiv.

Add Multimedia and Animation

Trin 4: Udgiv flipbøger i Muiti-format #

Der er flere outputformater til en række forskellige formål: HTML, ZIP, EXE, Mac App, WordPress plug-in. Vælg den outputform, du ønsker, og klik på knappen [Bekræft] for at udgive din vidunderlige flipbog.

Publish Flipbooks in Muiti-format