Sådan sælger du din PDF som en flipbog?

FlipBuilder-programmer har en funktion, der kan hjælpe dig med at sælge din PDF som en flipbog. Hvis du vil tjene penge på det indhold, du har produceret, skal du blot følge trinene for at konvertere det til en online flipbog.

Trin 1: Upload dine bøger til FlipBuilder-serveren. #
sell-publications-1
Trin 2: Log ind på din konto i onlinepanelet, og udfør [E-handelsindstilling] på din konto. #

Klik på linket for at logge ind på din konto: https://panel.flipbuilder.com/manage/managebooks

complete-the-e-commerce-setting
Trin 3: Sæt dine bøger til salg. #
sell-publications-3
Trin 4: Tilføj bøger til reolen og tilpas reolgrænsefladen. #
sell-publications-4
sell-publications-5

Når du har tilføjet bøger til din reol, kan du klikke på [Indstillinger] for at tilpasse din reolgrænseflade.

sell-publications-6
Trin 5: Del dit link til din reol eller indlejr reolen på din hjemmeside. #
sell-publications-7

Hvis du vil se mere indhold og flere detaljer om at sælge din flipbog, skal du klikke på linket nedenfor for at tjekke.

Sådan sælger du din PDF som en flipbog?