Hvad er hosting-tillægstjeneste

For at gøre det nemmere for dig at uploade og gemme dine digitale publikationer oprettet med Flip PDF Plus, har vi udviklet Hosting Add-on Service. Ved at bruge denne tjeneste kan du uploade din bog online med det samme, efter du har oprettet den,
uden behov for FTP eller andre uploadværktøjer. Du kan nemt administrere dine bøger og gøre det nemt for folk at se dine bøger online i deres browser på deres pc'er, Mac, iPhone, iPad og Android-enheder.

Fordele ved at bruge FlipBuilder Hosting Add-on Service #

1. Du behøver ikke en hjemmeside #

For at udgive din bog online med FlipBuilder online Hosting Add-on Service, behøver du ikke bruge FTP eller andre uploadværktøjer, klik blot på [Upload], din publikation kan læses online med det samme. Du behøver ikke vente længe på at uploade nu.

2. Opbevar sikkert med Amazon S3 #

FlipBuilder samarbejder med Amazon om at gemme dine bogdata. Med Amazon Clouds databeskyttelsesfunktioner er dine data mod ethvert datatab fra utilsigtede brugerhandlinger, applikationsfejl og infrastrukturfejl.
Nøglefunktionerne i Amazon S3's standard er:

(1) Understøttet af Amazon S3 Service Level Agreement.

(2) Designet til 99.999999999% holdbarhed og 99.99% tilgængelighed over et givet år.

(3) Designet til en holdbarhed på 99,999999999% af genstande over hele kloden.

(4) Lav latenstid og høj gennemløbsydelse.

3. Nem upload, adgang, del (ingen FTP- og Breakpoint-transmission) #

Efter at have oprettet flipbøger med Flip PDF Plus, kan du bruge Hosting Add-on Service til at udgive din bog online med et enkelt klik.

Efter udgivelsen kan du nemt uploade, få adgang til og dele dine bøger?

(1) Klik på [Åbn] eller kopier linket og indsæt for at åbne bogen i browseren.

(2) Eller scan QR-koden for at se din online bog med browsere på mobile enheder.

(3) Med et klik på de sociale medier-ikoner kan du dele din historiebog via sociale netværkssider som Twitter og Facebook.

(4) Hvis du ønsker at indsætte bogen på dit websted, skal du blot klikke på [Integrer til websted] og derefter kopiere og indsætte koden i din HTML-fil.

4. Du skal blot administrere din bog offentlig eller privat #

Klik på knappen [Administrer onlinebøger] og åbn derefter dit onlinepanel for at gå ind i bogadministrationsgrænsefladen, du kan administrere alle de bøger, du uploader.

Klik på [Privatlivsindstillinger], du kan vælge at dele din bog offentlig eller privat. Hvis du indstiller privat, kan kun autoriserede brugere se din bog.

5. Fleksibel og overkommelig pris #

Efter oprettelse af en hostingkonto på FlipBuilder, vil du modtage 5 gratis point, 1 point kan bruges til at betale for tjenesten for 1 bog inden for EN måned. Hvis du har flere bøger at uploade, er der to måder, hvorpå du kan betale for tjenesten:

1. Pay-as-you-go (købspoint)

Du kan købe point afhængigt af din efterspørgsel. Et point er $1.1 eller mindre for at holde en bog online i en måned. Jo flere point du bestiller ad gangen, jo flere rabatter får du.

*Nyt register kan få 5 gratis point!

*Anbefales til brugere, der har mindre end 10 bøger at uploade, eller som kun skal opbevare bogen online i et par måneder.

*Sørg for, at dine point er nok til at betale for bøgerne på din konto. Når dine overskydende point ikke er nok til at betale for alle bøger service, vil systemet aktivere et relateret antal bøger og deaktivere de andre.

2. Abonner

FlipBuilder Hosting Add-on Service tilbyder månedligt (US $9.99/måned) og årligt (US $99.0/år) abonnement. Husk venligst at:

*Maksimal uploadgrænse: 1.000 bøger

*Du kan stoppe abonnementet når som helst, som du vil.

*Abonnementet fornys automatisk baseret på din foretrukne periode.