Kan jeg forbedre sidekvaliteten af flipbogen

Selvfølgelig er svaret absolut ja. Der er 2 metoder til at forbedre sidekvaliteten af flipbogen.

Metode 1 #

Før du importerer dine filer, kan du vælge FHD som din sidekvalitet. Full High Definition (FHD) er opløsningen 1920x1080P, der giver bedre billedkvalitet, sprødhed og klarhed.
improve-page-quality

Metode 2 #

Inden du importerer dine filer, skal du vælge [GPL Ghostscript] som rendermotor. Bogsidekvaliteten ville være bedre med GPL Ghostscript, som kan forme billeder og teksteffekter og øge kontrasterne i billedkonturen.

Trin 1: Importer din PDF og vælg gengivelsesmotor #

1. Klik [Importer PDF] og vælg [Render Enginge] i pop op-vinduet. 2. Hvis din lokale computer ikke har installeret GPL Ghostscript, skal du klikke [Download venligst GPL Ghostscript(32bit)] og du vil øjeblikkeligt hoppe til GPL Ghostscript-downloadsiden.
Import-PDF-and-download-GPL-Ghostscript

Trin 2: Download og installer GPL Ghostscript(32bit) #

Klik [Ghostscript AGPL-udgivelse] for at downloade filen GPL Ghostscript.exe. Dobbelttryk på denne exe-fil og installer den trin for trin.
Download-and-install-GPL-Ghostscript

Trin 3: Genstart softwaren, og vælg GPL Ghostscript #

Efter at have afsluttet installationen, genstart softwaren og vælg GPL Ghostscript som gengivelsesmotor.
Choose-GPL-Ghostscript