Hvordan kan jeg få refunderet programmet

Trin 1:

For computere med Windows-operativsystem skal du trykke på [Ctrl+Alt+U] for at tilbagekalde din licenskode.

For computere med Mac-operativsystem skal du trykke på [Ctrl+Option+U] for at tilbagekalde din licenskode.

Licenskoden vil være ugyldig permanent, efter du har tilbagekaldt den.

Trin 2: Tag et skærmbillede af pop op-indholdet og send det til vores kunde service.Så kan du få refunderet programmet.

Revoke Your License Code