Sådan anvender du GPL Ghostscript som gengivelsesmotor til din bog (til vinder)

Her er 3 trin til at anvende GPL Ghostscript som gengivelsesmotor for din bog.

Trin 1: Download GPL Ghostscript (32bit) #

Klik på " Download venligst GPL Ghostscript (32bit)” og download GPL.

click-to-download-gpl
download-gpl
Trin 2: Installer GPL Ghostscript (32bit) #

Installer Ghostscript (32bit), og kopier stien til at installere det.

f.eks. C:\Program Files (x86)\gs\gs9.54.0

Trin 3: Tilføj GPL Ghostscript (32bit) installationssti i programmet #

1. Klik [Gennemse] for at åbne en mappe.

2. Indsæt stien, der blev kopieret i sidste trin, og tryk på [Gå ind].

3. Vælg [beholder] folder

4. Klik [Åbn mappe].

search-gpl

5. Endelig kan du anvende GPL Ghostscript som gengivelsesmotor for din bog.

add-gpl-path