Hvordan kan jeg oprette en reol og integrere den på min hjemmeside

Indlejring af en reol på din hjemmeside giver dine læsere mulighed for at se indholdet af din publikation uden at forlade din hjemmeside. Dette kan tilføje interaktivitet til din hjemmeside, når du vil beholde dine kunder på din hjemmeside.

Bemærk, at din reol kun kan oprettes med et domænenavn fra flipbuilder.com, så du skal uploade din flipbog til vores flipbuilder-server. Alt indhold, du uploader til flipbuilder, er tilgængeligt, fleksibelt og sikkert, så længe du har vores online værtstjeneste. Du kan få vores Hosting Add-on Service på to måder nedenfor:

1. Pay-as-you-go (købspoint)

Du kan købe point afhængigt af din efterspørgsel. Et point er $1.1 eller mindre for at holde en bog online i en måned. Jo flere point du bestiller ad gangen, jo mere rabat får du. Nyt register kan få 5 gratis point!

Sørg for, at dine point er nok til at betale for bøgerne på din konto. Når dine overskydende point ikke er nok til at betale for alle bøger service, vil systemet aktivere et relateret antal bøger og deaktivere de andre.

Anbefales til brugere, der har mindre end 10 bøger at uploade, eller som kun skal opbevare bogen online i et par måneder.

2. Abonner

FlipBuilder Hosting Add-on Service tilbyder månedligt (US $9.99/måned) og årligt (US $99.0/år) abonnement. Husk venligst at:

*Maksimal uploadgrænse: 1.000 bøger

*Du kan stoppe abonnementet når som helst, som du vil.

*Abonnementet fornys automatisk baseret på din foretrukne periode.

For at indlejre din reol på din hjemmeside, skal du først have indlejret kode. Sådan kan du gøre det i fire trin:

Først skal du logge på din Flipbuilder-konto og uploade din flipbog. #

embed-bookcase

Når du er logget på din konto, skal du klikke [upload online]. Du kan tilføje titel, nøgleord og beskrivelse til din flipbog. Klik derefter på upload.

Upload Flipbook

For det andet skal du oprette din reol. #

Når du er færdig med at uploade, vil du se et pop op-vindue. Klik [Administrer onlinebøger].

Manage-Online-Books

Så hopper du automatisk til Flipbuilders hjemmeside. Klik [Mine bogreoler] og du kan se din reol.

My-bookcase

For det tredje skal du integrere din reol på din hjemmeside. #

Åbn din reol> vælg [Indlejre]

embed-your-bookcase
Kopier derefter indlejringskoden nedenfor.
embed-code

Indsæt den til sidst i din HTML-fil. #

Paste into HTML file

Nu har du med succes oprettet en reol og integreret den på din hjemmeside.

embed-bookcase-to-website