Er der en måde at opdatere en eksisterende bog uden at ændre URL'en

Ja. Du kan opdatere bogen på to måder.

Metode 1 #

Hvis bogen blev uploadet til din server, skal du udgive den ændrede bog som HTML igen og erstatte den gamle HTML.
update-an-existing-book-without-changing-the-URL

Metode 2 #

Hvis bogen blev uploadet til FlipBuilder Cloud, skal du tilsidesætte bogen.
Trin 1: Klik på [Upload online]>Vælg [Overskriv en eksisterende flipbog]. #
overwrite-an-existing-flipbook
Trin 2: I pop op-vinduet skal du vælge den bog, du vil tilsidesætte > klik på [Vælg] > klik på [Upload]. #
replace-the-existing-book

Vi foreslår, at du kan gemme projektet, når du er færdig med din bog. Du kan åbne og ændre projektet næste gang eller opdatere den eksisterende bog ved at bruge metoden nævnt ovenfor.

open-or-save-the-project