Hvordan kan jeg betale, og hvordan får jeg produktet

Vi understøtter betaling for mange metoder såsom kortbetaling, PayPal, WebMoney og Skrill Wallet. Det vil fakturere din konto automatisk afhængigt af hvilken version du vælger.

Hvis du ønsker at købe denne software, skal du gå til: https://www.flipbuilder.com/purchase.html at vælge en udgave, der passer til dit arbejde og behov.

purchase-the-product

Klik derefter [Køb nu] og det vil automatisk hoppe til betalingssiden.

pay-for-the-product

Når du har valgt en betalingsmetode og udfyldt betalingsoplysningerne, skal du klikke [Angiv bestilling]. Så modtager du en e-mail med en licenskode. Efter at have downloadet softwaren, kan du bruge denne licenskode til at aktivere den.

activate-the-software