Sådan genimporteres den offentliggjorte HTML-fil til programmet

I programmet har du lov til at gendanne bogprojektet til redigering ved at importere den udgivne HTML-fil. Hvis du har udgivet bogen i HTML-format og ønsker at redigere bogen igen, kan du prøve funktionen [Importer udgivet HTML-mappe].

Inden du importerer HTML-mappen, skal du bemærke:

1. Sørg for at have udgivet bogen i HTML-format før.

2. Den udgivne bog er IKKE password-beskyttet.

Nu kan du følge disse trin for at importere en offentliggjort HTML-mappe.

Klik [Fil] i topmenulinjen > vælg [Importer udgivet HTML-mappe] > vælg den publicerede HTML-mappe for det projekt, du skal gendanne > klik [Vælg mappe].

import-published-html-folder

Hvis du ikke kunne importere den offentliggjorte HTML-mappe, er de mulige årsager som følger:
1. Mappen indeholdt ikke de publicerede HTML-filer. Bekræft venligst, at du vælger den korrekte HTML-mappe.
2. Du har valgt mere end én HTML-mappe. (Kun én HTML-mappe understøttes at importere ad gangen.)
3. Nogle nødvendige filer manglede i HTML-mappen. Importer venligst den oprindeligt udgivne HTML-mappe.
4. Bogen er kodeordsbeskyttet. Vælg venligst den udgivne HTML-mappe i bogen uden adgangskode.