Krav og anbefaling til import af PDF(er)/billeder

Hvis du forbereder dokumenter til import, er der nogle krav og anbefalinger, der hjælper dig med at få en bedre læseoplevelse og få din flipbog til at yde bedre.

Grundlæggende krav #

1. Sørg for, at du kan åbne din PDF normalt på PDF Viewer (f.eks. Acrobat Reader eller Preview)

2. Sørg for, at din PDF ikke kræver nogen adgangskode.

3. Sørg for, at din PDF ikke administrerer brugeradgangsbegrænsninger.

4. Alle sider i samme retning: enten stående eller liggende, ikke blandet.

5. Det bør tillade udskrivning og kopiering.

6. Understøttet billedformat: JPG/JPEG/PNG/BMP.

Filstørrelse og dimensioner #

1. Maksimalt sidetal er 1000 sider pr. fil (men kan være lavere baseret på din specifikke abonnementstype)

2. Maksimal PDF-filstørrelse er 1G.

3. Maksimal billedstørrelse er 10M.

4. Ingen minimumsstørrelseskrav for sideareal, men vi anbefaler, at sidestørrelsen på hver side i en PDF-fil skal være den samme. Den ideelle størrelse er omkring arealet af et stykke A4.

5. Ingen krav til farvetilstand for PDF eller billede. Som standard er de ideelle farvetilstande RGB-tilstand og CMYK-tilstand.

PDF-indhold (tekst/skrifttype/billede) #

1. Sørg for, at teksten i dit dokument er indsat som tekst (har en skrifttype, farve og skriftstørrelse) og kan vælges, ikke som et billede. For når du bruger billeder af tekst, kan den blive gengivet forkert og ikke kunne søges på internettet.

2. Integrer alle skrifttyper, der bruges i PDF'en.

3. Ingen minimumsopløsning for billeder, men vi anbefaler mindst 200 DPI for acceptabel kvalitet.

Multi-PDF #

Multi-PDF giver dig mulighed for at flette PDF-filer til én bladerbog. Bemærk, at det er vigtigt at kontrollere konsistensen af siderne i PDF'en før import. Programmet vil automatisk vælge de bedste parametre for sidekvalitet for dig. Du kan også vælge de anbefalede parametre, der passer til din skærm, eller tilpassede detaljerede parametre.

Batch Konverter #

Batchkonvertering giver dig mulighed for at konvertere et stort antal filer til flipbøger i rækkefølge. Du behøver ikke bekymre dig om sidestørrelsen. Programmet vil automatisk forene bredden og højden af den første side. Vi anbefaler, at du holder størrelsen på hver side i en PDF ens. Du kan også tilpasse sidestørrelsen så optimeret som muligt.

Bredsideskåret #

Du kan vælge en klippetilstand tilpasset din flipbog. Der er fem tilstande:

1. Ingen

Hvis dit PDF-dokument er enkeltsidet, skal du vælge "Ingen", vores software vil automatisk konvertere det til enkeltsideopslag.

2. Auto

Hvis både forsiden og bagsiden af dit dokument er enkeltsidet, andre sider er widepage, anbefaler vi, at du klipper dine sider i "Auto". Vores software vil automatisk konvertere den til dobbeltsidede opslag undtagen for den første og sidste side.

3. To side 1

Hvis dit PDF-dokument er 2-siders opslag, er forsiden på første side, bagsiden er på sidste side, vælg "To side 1".

4. To side 2

Hvis dit PDF-dokument er 2-siders opslag, er bagsiden på første side, forsiden er på anden side, vælg "To side 2".

5. To side 3

Hvis dit PDF-dokument er 2-siders opslag, er forsiden på den første side, bagsiden er på den anden side, vælg "To side 3".

Requirements-and-Recommendation-for-importing-PDF(s)