Er der en måde at gemme en skabelon med indstillingerne til fremtidig brug

Ja! Bare følg trinene nævnt nedenfor, du kan gemme en skabelon med indstillingerne til fremtidig brug.

Når du har importeret dine filer, skal du klikke [Skabeloner] i hovedvinduet og vælg [Min skabelon]. Klik derefter [Eksport] for at eksportere aktuelle bogkonfigurationer. Indtast blot skabelonnavnet og vælg den konfiguration, der skal gemmes. Klik derefter [Bekræfte].

save-a-template-of-the-settings

Klik til sidst [Gemme] for at gemme de aktuelle bogkonfigurationer.

save-your-book-configurations

Derudover kan du, når du eksporterer aktuelle bogkonfigurationer, vælge [Gem som "Min skabelon"] eller klik [Gem som en ny skabelon] for at gemme de aktuelle konfigurationer som en ny skabelon direkte.

save-the-current-book-configurations-as-a-template

Hvis du vil ændre skabelonens navn og konfigurationer, skal du klikke [Rediger skabelon].

edit-the-template-configurations