Sådan tilføjes tekstanimationseffekt

Følg venligst følgende trin:

1. Klik [Vis tidslinje].

2. Klik derefter på målteksten og skyderen.

3. Vælg [Tekst] for at indstille animationseffekterne Indgang/Attention/Exit. Du kan også indstille bogstavintervallet eller gentagelsestider.

4. Du kan tilpasse hastigheden og tiden for animationseffekter. Træk for at justere længden af skyderen for at ændre varigheden.

5. Klik [Gemme] eller [Gem og forhåndsvisning] for at få vist tekstanimationseffekten.

add-text-animation-effect

Varsel: Kun vektoriseret skrifttype understøtter teksteffekter.

Effekten af ovenstående indstillinger er som følger:

the-effect-of-text-animation