Hvorfor kan mine venner ikke se HTML-e-bøgerne sendt af mig

Hvis du vil have dine venner til at læse alt dette indhold, skal du sende alle disse filer eller komprimere hele outputmappen til ham/hende i stedet for at sende filen index.html i mappen. Undlad venligst at ændre deres relative sti, ellers kan andre ikke læse den normalt.

PS: Måske skulle du være opmærksom på de relative stier mellem HTML og andre multimediefiler. Prøv at sende alle outputfilerne til din ven for at sikre, at han/hun kan gennemse dem uden problemer. Eller du kan uploade dem til din egen hjemmeside, så kan alle dine venner gennemse dem online uden at sende dem.