Sådan indsætter du lokal video, YouTube-video og Vimeo-video i en flipbog

Klik på i multimedieeditoren [Video]. Vælg [Lokal video] og klik [Indsæt] for at importere din video og klik [Gemme].

inset-local-video-to-a-flipbook

Vælg [Youtube] og indsæt dit YouTube-id i det tomme felt. Klik derefter [Gemme].

inset-YouTube-video-to-your-flipbook

Vælg [Vimeo] og indsæt dit Vimeo ID i det tomme felt. Klik derefter [Gemme].

inset-Vimeo-video-to-the-flipbook

Desuden kan du tilpasse stilen på videoikonet, såsom opacitet, størrelse, position og rotation.