Er der en gratis plan? Kan jeg prøve før jeg køber

Ja selvfølgelig. Du kan gratis downloade alle produkter og bruge deres funktioner gratis. Men flipbog oprettet af denne gratis plan vil blive mærket med et vandmærke, og du kan kun importere 12 sider af din PDF-fil.

Hvis du vil fjerne FlipBuilder-vandmærket fra flipbøger og importere mere end 12 sider af din PDF-fil til programmet, skal du købe vores produkt for at få en licenskode. Hvis du vil låse op for mere kraftfulde funktioner, kan du gå til vores hjemmeside: https://www.flipbuilder.com/purchase.html at købe en udgave, der kan opfylde dine behov.

buy-the-software