Hvad er trigger action? Sådan tilføjer du trigger-handlinger til mit element

Udløserhandling er en instruktion i flipbogen, hvilket betyder, at en handling, du foretager først, udløser en anden handling, der følger. Når en bruger klikker på et bestemt område af et element, vil flipbogen reagere på en måde, som du har indstillet handlingen af dens udløser.

I editorgrænsefladen kan du tilføje triggerhandlinger til dine elementer.

Der er tre triggertider, du kan indstille: Trigger, når du klikker/muser musen over/flytter musen.

add-trigger-actions

Og der er syv slags trigger-handlinger tilgængelige for dig.

1. Åbn Link

Indsæt et link, du vil have elementet link til. Læsere kan åbne linket for at se mere information om produkter eller hoppe til et andet relateret websted under den forudindstillede trigger-timing, som kan drive trafik til dit websted.

2. Gå til side

Indtast blot det sidenummer, du vil have elementet link til. "Gå til side" kan vejlede læserne om, hvad der skal læses næste gang i din flipbog, hvilket kan hjælpe læserne med at hoppe til den specifikke side for at få den nødvendige information.

3. Afspil effekter

Anvend forskellige animationseffekter, herunder indgangs-/opmærksomheds-/udgangseffekter på det valgte element, hvilket kan gøre dit element mere dynamisk og engagere dine læsere.

4. Ring

Tilføj dit telefonnummer, så læserne øjeblikkeligt kan kontakte dig ved at trykke på telefonikonet, når de har problemer med dine produkter eller flipbook-indhold.

5. Pop op-vindue

Du kan indlejre et link som et pop op-vindue for at vise mere information om din hjemmeside, hvilket er en effektiv marketingstrategi.

6. Pop op billede

Du kan få en række billeder til at poppe op på dine bogsider for at give dine læsere en mere detaljeret introduktion.

7. Vis/skjul

Hvis du nemt vil vise eller skjule elementet efter behov, kan du få et bestemt element til at vise/skjule eller skifte mellem dem.

For eksempel: Pop up-vindue

1. Vælg et element "FLIP PDF PLUS PRO".

2. Klik [Trigger handling] og [Pop op-vindue]. Indsæt det link, du vil indstille, og rediger titlen.

3. Klik [Gemme] eller [Gem og forhåndsvisning].

add-trigger-actions-for-pop-up-window

Effekten af triggerhandlingen, du indstiller, er som følger:

the-effect-of-trigger-action