Hvordan deler jeg bøger på Facebook

Her er 2 metoder til at dele bøger på Facebook:

Metode 1 #

Upload bogen til din server eller køb vores Hosting Add-on Service, og del linket, når du har fået linket.

Vælg en bog, du vil dele, og klik på [Del] ikon. Kopier derefter boglinket og del det på din Facebook-konto.

share-your-flipbook

Metode 2 #

Aktiver venligst delefunktionen i softwaren, efter du har uploadet din bog, og del den derefter til Facebook via deleknappen (Del på denne måde vil have et miniaturebillede).

Trin 1: Klik på ikonet [Del] og vælg [Facebook] som en måde at dele på i pop op-vinduet. #

choose-Facebook-as-a-sharing-way

Trin 2: Log ind på din Facebook-konto og del bogen. #

share-your-book-on-Facebook